Meerweg zijlader Combilift | Mabo BeNeLux, dé nr. 1 in zijladers
Mabo-Lifting

Service voor welke machines?

Combilift zijladers

Mabo BeNeLux: uw service partner voor uw zijlader

Mabo BeNeLux beseft dat uw zijlader onmisbaar is geworden binnen uw bedrijf. Om u zo efficiënt mogelijk verder te helpen hebben wij een uitgebreid netwerk van mobiele techniekers. Dankzij de uniformiteit van de onderdelen van de verschillende types Combilift kunnen wij aan een efficiënt voorraadbeheer doen, wat ons helpt om u snel verder te helpen. Niet alleen voor herstellingen kan u bij ons terecht, ook voor periodieke of seizoensgebonden onderhoud, batterij regeneratie, onderdelen,… kan u steeds op ons rekenen.

zijlader Combilift

Met de Combilift C-serie verplaatst en stockeert u uw lange ladingen sneller, veiliger en efficiënter. De toestellen rijden in frontale, zijdelingse en carrousel rijrichting. Hierdoor kan u gemakkelijk in smalle gangen en door nauwe doorgangen rijden. Het platform waarop de lading kan rusten biedt meer stabiliteit.

zijlader Combi-CB
De Combi-CB is een combinatie van een traditionele heftruck en een zijlader. Dit compact toestel, met afmetingen van slechts 1,5mx1,5m, is vaak de optimale keuze voor bedrijven die zowel gepalletiseerde goederen als lange ladingen moeten verplaatsen en stockeren.
multidirecitonele zijlader

De Combilift MR is een reachtruck die in verschillende richtingen kan rijden. De cabine kan zowel staand als zittend ingericht worden.

De mini-heftrucks zijn uitgerust met een roterende besturingsdissel waardoor de operator steeds de meest veilig plaats naast het voertuig kan innemen tijdens het behandelen van de goederen. Door naast het toestel te staan in plaats van achter het toestel kan er ook in smallere gangen gewerkt worden, en dit op een zeer veilige manier omdat men een uitstekend zicht heeft op het toestel, de goederen en de omgeving. Voor het werken met de mini-heftrucks is geen heftruckbewijs vereist.

side loader
De Combilift SL (side loader) is een toestel waarvan de cabine in de rijrichting staat. Op grote sites waar veel afstand afgelegd moet worden is de SL de juiste keuze. De SL bestaat als 3- of als 4-wieler.
zijlader staande cabine
Dankzij de staande cabine, kan men met de Combilift stand-on in zeer smalle gangen werken.
elektrische zijlader
De elektrische Combilift ESL en Jedy kunnen, zoals alle toestellen van Combilift, zowel binnen als buiten ingezet worden, alsook in meerdere rijrichtingen rijden.
meerweg zijlader
Bij de Combilift man-up gaat de cabine mee naar boven. Dit zorgt voor een uitstekend zicht bij het picken van de goederen en dus ook voor een betere ergonomie.
custom zijlader
Vindt u niet het juiste toestel voor uw toepassing? Wij maken ook toestellen op maat van uw noden en uw omgeving.

Service aanvragen? klik hier

Combilift is marktleider in plaatsbesparende en efficiëntie verhogende logistieke oplossingen. Het bedrijf werd opgericht is 1998 en investeerde maar liefst 50 miljoen euro in een nieuwe productiefaciliteit van zo’n 46.000 m2 in Monaghan, Ierland. Hiermee wil Combilift de productie verhogen tot 10.000 stuks per jaar. Momenteel exporteert het Ierse bedrijf 98% van haar producten naar 85 landen via een netwerk van 250 dealers. In België wordt Combilift verdeeld door Mabo BeNeLux.

Combilift werd in 1998 opgericht door Martin McVicar en Robert Moffett. De sterke groei die de laatste 20 jaar werd gerealiseerd is te danken aan de efficiëntie verhogende en plaatsbesparende concepten die Combilift aanbiedt, iets waar wereldwijd vraag naar is. Jaarlijks wordt er 7% van hun omzet geïnvesteerd in R&D en wordt er ingespeeld op de feedback van hun dealers en klanten om jaarlijks nieuwe producten in de markt te plaatsen.

Combilift zijladers rijden in verschillende rijrichtingen. Dankzij de zijdelingse rijrichting kunnen lange ladingen efficiënter en veiliger vervoerd en dus gestockeerd worden. Doordat gangen smaller gemaakt kunnen worden, kan er meer op dezelfde oppervlakte gestockeerd worden. Er zijn verschillende type zijlader beschikbaar. Naast de C-serie en de elektrische zijlader is ook de CB een zijlader die door veel bedrijven ingezet wordt. De CB is een combinatie van een heftruck en een zijlader. Door de compacte afmetingen van 1,5 m op 1,5 m is deze zijlader een van de meest universeel inzetbare toestellen van Combilift. De Combilift heftruck kunnen binnen én buiten ingezet worden.

Combilift heeft zich ook gespecialiseerd in de elektrische zijlader. Zo is de elektrische zijlader van Combilift voorzien van de nieuwste technologieën met hoge veiligheid- en ergonomie-standaarden. De elektrische zijlader kan zoals de diesel of LPG zijlader eveneens binnen én buiten werken. Bovendien is deze zijlader stil en is er geen uitstoot.

Vindt u geen zijlader die voldoet aan uw noden? De Combilift zijlader kan volledig op maat gemaakt worden om aan uw werkomstandigheden te voldoen.

Voor meer informatie over de Combilift zijlader, klik hier.

Wenst u uw heftruckcertificaat te behalen? In onze Mabo Academy geven wij opleidingen zodat u, of uw werknemers, veilig met uw toestel kan werken. Een opleiding wordt gegeven in één dag en bevat een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Indien u slaagt voor het theoretisch en praktisch examen ontvang u uw heftruckcertificaat waarmee u kan aantonen dat u voldoende geschoold bent om met uw toestel te werken.

Voor meer informatie over onze Mabo Academy, klik hier.