Laadklep alternatief Innolift meeneemstapelaar | Mabo BeNeLux, dé Nr.1 in meeneemstapelaars
Mabo-Lifting

Service voor welke machines?

Innolift meeneemstapelaar

Mabo BeNeLux: uw service partner voor uw Innolift meeneemstapelaar

Onze techniekers helpen u graag verder voor onderhoud en herstellingen aan uw Innolift meeneemstapelaar.

meeneemstapelaar vervangt laadklep
Naast de meeneemheftruck, is er ook de meeneemstapelaar. De Innolift meeneemstapelaar biedt een alternatief voor de laadklep. Het toestel laadt zichzelf in- en uit de bestel- of vrachtwagen waardoor uw leveringen sneller, efficiënter en zonder rugklachten kunnen verlopen.

Stap 1

Innolift, alternatief laadklep

Stap 2

Innolift vervangt laadklep

Stap 3

meeneemstapelaar vervangt laadklep

Stap 4

meeneemstapelaar in bestwagen, alternatief voor laadkllep

Service aanvragen? Klik hier.

Innolift meeneemstapelaar, alternatief voor de laadklep

Zoals hierboven vermeld biedt de Innolift meeneemstapelaar een alternatief voor de laadklep. Het gebruik van de Innolift in plaats van de laadklep zorgt voor enkele belangrijke voordelen.

Voor eerst hangt de laadklep vast aan één bestelwagen. De Innolift kan u in verschillende bestelwagens gebruiken. Er is geen installatiekost om de Innolift te gebruiken. Hij past in vrijwel elke bestelwagen. De aankoop- en onderhoudskost van de Innolift ligt dus lager dan bij de laadklep. Innolift meeneemstapelaars is ook lichter, waardoor u meer gewicht kan meenemen in uw bestelwagen. Nog een belangrijk verschil tussen de 2 oplossingen is dat u bij het gebruik van een laadklep, u nog steeds nood heeft aan een extra transportmiddel om de goederen op en af de laadklep te rijden. Met de Innolift heeft u alles wat u nodig heeft met 1 toestel én kan u het ook in uw magazijn gebruiken wanneer u het even niet nodig heeft in uw bestelauto.