Moffett meeneemheftruck (Kooiaap) | Mabo BeNeLux, dé nr. 1 in meeneemheftrucks
Mabo-Lifting

Service voor welke machines?

Moffett meeneemheftrucks

Mabo BeNeLux: uw service partner voor uw meeneemheftrucks

Met meer dan 30 jaar ervaring in service voor Moffett meeneemheftrucks, staat Mabo BeNeLux u bij wanneer u een herstelling of onderhoud nodig heeft voor uw trouwe Kooiaap meeneem heftruck. In onze 4 vestiging in de Benelux voeren onze ervaren techniekers service uit aan uw machines. Indien gewenst kunnen wij ook bij u langskomen. Dankzij onze uitgebreide voorraad aan onderdelen proberen we u zo snel mogelijk verder te helpen.

De verschillende modellen:
elektrische moffett kooiaap meeneemheftruck
De elektrische meeneemheftruck is de Moffett E-series. Door het gebrek aan uitlaatgassen, worden deze toestellen vaak ingezet in afgesloten ruimtes. Omdat de toestellen weinig geluid produceren, worden ze vaak ‘s nachts ingezet.
Moffett meeneemheftruck
De Moffett M2 is een compact en zeer wendbaar toestel met een laag eigengewicht. Dankzij zijn wendbaarheid kan het toestel ingezet worden in drukke steden, bij smalle doorgangen,…
Moffett kooiaap

De Moffett M4 NX is een all-round toestel met een capaciteit tot 2500 kg. De M4 NX kan uitgerust worden met de 4-weg optie om lange ladingen makkelijker te verplaatsen.

Kooiaap meeneemheftruck
Voor matige tot zware ladingen is de Moffett M5 NX de specialist. Met dit toestel, die ook in 4-weg beschikbaar is, werkt u in alle omstandigheden.
heftruck achteraan vrachtwagen
Met de Moffett M8 NX levert u zware ladingen waar u maar wil, ook op zeer slechte terreinen.
loader
Voor lage ruimtes zoals kippenstallen, is de Moffett M9 uw perfecte werk-tool. Dit lage toestel rijdt door zeer lage doorgangen en op elk type ondergrond. Hij is gemaakt om zwaar werk te verrichten.
kooiaap

De Moffett M10 wordt gekenmerkt door de telescopische arm. Dankzij de lage bouwhoogte van het toestel, kan de Moffett M10 in lage werkruimtes werken.

Service aanvragen? Klik hier.

Meer informatie:

Met de meeneemheftruck bewijst u uw klanten een extra service. U levert waar en wanneer de klant het wenst. Doordat uw meeneemtoestel aan uw vrachtwagen hangt en u het overal mee heeft, behoren onnodige wachttijden tijdens het lossen tot het verleden. Hierdoor heeft u meer rijtijd, kan u een efficiëntere dagindeling maken en kan u zelfstandig laden en lossen. U bent niet langer afhankelijk van iemand anders zijn losmaterialen, want u heeft uw meeneemheftruck overal mee. In minder dan een minuut hangt u uw meeneemheftruck aan uw vrachtwagen of haalt u het van uw vrachtwagen. Door het gebruik van de meeneemheftruck zal niet alleen uw productiviteit stijgen, maar zal ook uw klantenservice omhoog gaan.

De meeneemheftruck is zo gemaakt dat het toestel wordt ingezet op verschillende types terreinen. Zo is de elektrische meeneemheftruck uiterst geschikt voor het leveren in steden. Deze toestellen zijn stil en zijn dus ideaal voor nachtleveringen. Bovendien is er geen uitstoot, waardoor deze elektrische meeneemheftruck ook vaak worden ingeschakeld voor werk in gesloten ruimtes zoals bijvoorbeeld beurzen. De robuuste meeneemheftruck kan ook ingezet worden op ruwe of modderige ondergronden zoals bouwwerven of landbouw sites,… De meeneemheftruck kan tegen water, vuile of stoffige omgevingen.

Dankzij het 3-wiel concept is de meeneemheftruck uiterst wendbaar en heeft het toestel een kleine draaicirkel. Bovendien kan de meeneemheftruck uitgerust worden met de 4-weg optie. Hierdoor kan u niet alleen naar voor of naar achter rijden, maar kan u ook zijdelings rijden. Dit is uiterst interessant indien u lange ladingen dient te vervoeren. Smalle doorgangen of poorten vormen geen probleem meer. U rijdt hier gewoon zijdelings door met uw meeneemheftruck. Dit maakt ook het lossen van de vrachtwagen gemakkelijker in nauwe straten. Bovendien is eenzijdig laden of lossen mogelijk dankzij de lift-assist van de meeneemheftruck. In situaties waar de vrachtwagen maar aan één zijde kan geladen of gelost worden is dit een zeer gunstige manier van werken.

Doordat de meeneemheftruck een compact en zeer wendbaar toestel is, kan het op plaatsen komen waar men met de vrachtwagen niet kan komen zoals bijvoorbeeld op werven. De meeneemheftruck biedt een goed alternatief voor de kraan. Reeds vele klanten uit verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld de transport sector, de kippen industrie, de bouwsector, … zijn zeer tevreden van hun meeneemheftruck. Mabo BeNeLux zorgt ook voor een betrouwbare after-sales service. Met 4 vestigingen uitgerust met uitgebreide parts warehouses, en meer dan 76 mobiele techniekers, staan wij dagelijks klaar voor onze klanten in heel Benelux om een vlotte werking te garanderen.